Patientbeoordelingen over de ALTA Klinik

Ervaringen van onze patiënten

Patiënt S. J., 69 jaar
"Het is absoluut de minimum invasieve en succesvolste behandeling"

In het voorjaar werd ik verrast door een verhoogde PSA-waarde. Door het MRI onderzoek kwam naar voren, Verdenking van een Prostaatcarcinoom. Mijn Uroloog adviseerde mij een gewone Biopsie via de Dikke darm. De voor mij voorgeschreven uitviering van deze Biopsie stemde mij tot nadenken. Ik ben mij gaan inlezen in de diverse Biopsie vormen. Door een mij bekende arts, die x maal conservatief gebiopteerd werd, telkens zonder resultaat, ondanks dat zijn PSA waarde bleef stijgen. Deze arts werd door een bekende geattendeerd op de ALTA-kliniek. Daar werd direct zijn Prostaatkanker vastgesteld. Deze 3D gestuurde Biopsiemethode overtuigde mij en ik liet mij met succes daar ook Biopteren.  De conclusie was een Adenocarcinoom met een Gleasonscore 7 (3+4) waarvan de 4 met 15%

De ALTA kliniek onder leiding van Dr. Lumiani voert intussen de verbeterde mothode van de HIFI behandeling, de zgn. TULSA pro behandeling. Na een adviesgesprek met Dr. Lumiani, koos ik voor deze intussen zeer succesvolle behandeling voor de verwijdering van een Prostaatcarcinoom. Op 26-7-2017 onderging ik de ingreep op de OK. Omdat bij mij het carcinoom behoorlijk groot was duurde dit ca. 50 minuten. Al om 16 uur liep ik onder begeleiding in de beddenkliniek. De volgende dag werd ik al ontslagen. Het is een absoluut minimale invasieve en zeer succesvolle behandelingsmethode.

Intussen is het een ½ jaar verder. Alle controles en de resultaten waren super. Ik kan deze OP-vorm als de Gleasonscore het toelaat alleen maar verder aanbevelen.

Patiënt U. P., 53 jaar
"Vanuit mijn visie alleen maar de beste beoordeling"

Na jarenlange behandeling, verschillende diagnoses en meerdere artsen is bij mij de wens ontstaan om een professionele en absoluut zekere diagnose te krijgen. Ik was eerst wat teleurgesteld over de plaats en buitenaanzicht van het gebouw, maar was al verbaasd over de inrichting. Een gezellige en toch moderne inrichting. De presentatie op het internet kwam overeen met de werkelijkheid. Ik heb mij daar zeer goed behandeld en geadviseerd gevoeld. Professioneel en ontspannen. Top technische apparatuur en altijd wordt de moeite genomen om je thuis te laten voelen in een warm huiselijke omgeving.

Aan het einde van de ongeveer 1 uur durende procedure had ik nog een gesprek met de chef-arts. In mijn ogen alleen maar de beste beoordeling en ik overweeg om ook de andere preventieve onderzoeken daar te laten doen, ondanks de 2 uur rijden.

Patiënt R. F., 66 jaar
"Hoge graad van vakkennis en een exceptionele technische uitrusting"

Op basis van een sterk verhoogde PSA-waarde (op de achtergrond direct verdenking op Prostaatkanker) Drong mijn eigen Uroloog aan op een snelle Prostaatbiopsie en in mijn geval( als vrije kunstenaar alleen verplicht en standaard verzekerd) de weinig betrouwbare en riskante Stansbiopsie via de Darm.

De MRI in de ALTA Klinik nam de schrik voor deze uitgangspositie weg, door de hoge vakkennis en de zeer goede apparatuur, maar in het bijzonder ook van alle begeleidende medewerkers van het onderzoek.

Voor ons als, “ziekenfonds”, patiënten niet gewoon, was de tijd die Dr. Badzies tijdens het intake- en afsluitingsgesprek van het onderzoek nam, om aan mij het resultaat en de gevolgen met grote betrokkenheid uit te leggen. Mijn indruk is dat men zich de ALTA Klinik daadwerkelijk voor de zorgen, opmerkingen en vragen van elke patiënt interesseert en hem de best mogelijke behandeling aanbiedt. (patiëntervaring vertaald uit het Duits)

Patiënt A. S., 54 jaar
"ik kan alleen maar goede dingen over deze kliniek zeggen"

Ik heb een Prostaat-MRI laten maken op basis van een slechte PSA-waarde, ik kan alleen maar goede dingen zeggen over de kliniek. Korte wachttijden, attent personeel, heel vriendelijke mensen en geen doktersjassen! Ik heb mij echt zeer behaaglijk gevoeld en de Arts legde alles goed en begrijpbaar uit. Alleen maar lof voor de kliniek en hartelijke dank voor de snelle afspraak! (patiëntervaring vertaald uit het Duits)

Patiënt D. P., 71 jaar
"Kan het onderzoek zonder meer aanbevelen"

Na het voorleggen van voorgaande onderzoeksresultaten (PSA-waarde-PET-MRI, labuitslagen van een Biopsie) en de beoordeling door Dr. Lumiani en de vraag om een, “second opinion”. Het telefoontje op maandag en de afspraak op de volgende dag voor een Multiparametrisch MRI-onderzoek van de Prostaat en gesprek met de uroloog. Opname en intake in een rustige en ontspannen sfeer. Artsen niet het wit gekleed dit draagt bij tot een ontspannen sfeer. Beoordelingsgesprek van de MRI-opnamen duidelijk en uitgebreid voor de patiënten. De schriftelijke conclusie helder en na verklaring van enkele vakbegrippen aan een leek heel helder. Dit artsenbericht helpt bij de verdere therapie door mijn vaste- Uroloog/Huisarts. Ik kan een onderzoek bij de ALTA-klinik zonder meer aanbevelen. (patiëntervaring vertaald uit het Duits)

Patiënt W. M., 73 jaar
"Ik kan alleen mijn bewondering over de totale behandeling uitspreken"

Met heel veel kriebels in mijn buik heb ik mij bij de ALTA-Klinik gemeld met als een uitgebreid onderzoek naar het vermoeden van Prostaatkanker! Intussen is alles geregeld zoals een CT + MRI + Biopsie en Therapie, deze werd door Dr. Badzies door of wegens de positieve uitslag opgesteld.  Ik kan alleen maar bewondering voor de totale behandeling uitspreken. Zoals afgesproken kreeg ik een pijnvrije biopsie, en totaal verloop zonder complicaties, uitgebreid en competent advies van de resultaten met weergave van de mogelijkheden door Dr. M. Badzies. (patiëntervaring vertaald uit het Duits)

Patiënt T.F., 58 jaar
"Ik heb mij zeer goed geborgen gevoeld"

Vanaf de afspraak tot de diagnose heb ik mij zeer serieus genomen gevoeld. Alles ging volgens afspraak en op tijd. Het allerbeste is dat er direct na het onderzoek alle relevante informatie op een begrijpbare manier met je gedeeld wordt. Bijzonder goed vond ik het menselijke gedrag van de verplegende en artsen, ik had niet het gevoel, “met goden in het wit”, te maken te hebben. Bedankt voor alles en blijf op deze wijze doorgaan. (patiëntervaring vertaald uit het Duits)

Patiënt D. V., 67 Jaar
"Wat voor een levensgevoel!"

Ik ben heel blij dat het Dr. Lumiani gelukt is, een zo innovatieve methode te ontwikkelen die tot volumevermindering van goedaardige vergrote Prostaat (benigne Prostaat hyperplasie) voert. Heel wat jaren heb ik geleden onder het feit dat ik 4 tot 5 maal ’s nachts naar het toilet moest, aan een diepe slaap was niet te denken. Na de operatie heb ik weer aan levenskwaliteit gewonnen.

Dit is slechts een aspect van de nieuwe MRI-gestuurde orgaanbehoudende therapie met de TULSA-PRO. Heel belangrijk is dat geen enkele man meer angst voor incontinentie en impotentie hoeft te hebben als hij een vergrote Prostaat heeft. Ik heb telkens in mijn familie en vriendenkring vernomen wat dat voor een man betekent. Mijn vader werd toen hij precies zo oud was als ik geopereerd. Zijn Prostaat werd, “afgeschaafd”, om deze zo te verkleinen. Een techniek die ook vandaag nog, 25 jaar later, nog altijd van Artsen serieus wordt aangeboden en door de klinieken wordt uitgevoerd. Voor mijn vader was het een ernstig verlies van zijn levenskwaliteit en een wezenlijk verlies van een deel van zijn mannelijkheid, waarvan hij zich naar mijn indruk nooit echt heeft hersteld.

Ook nieuwere technieken, die inmiddels in veel klinieken wordt uitgevoerd, kan ernstige gevolgen hebben. Langdurende incontinentie en impotentie kan dan meestal vermeden worden, maar droogte bij het geslachtverkeer en retrograde ejaculatie. In het sensibele bereik waar zich ook de zaadleiders bevinden ook,” uitgeruimd”, wordt. Ook daarvan zijn gevallen uit mijn directe omgeving bekend. Ik weet, dat mannen niet graag praten over dit thema, maar men moet daarover praten, omdat er nu een OP-methode is, die al het voorgaande voorkomen kan en heel gericht het goedaardig woekerende weefsel kan verwijderen. Een limiet is zelfs bij een Prostaatgrote van 100ml (zoals bij die van mij) niet aanwezig.

Ik kan al 8 weken na de behandeling zeggen, dat alles functioneert, zoals aangegeven: geen incontinentie, geen impotentie, geen droogte van de Penis en geen retrograde ejaculatie. En daarnaast is gelukkig ook de aandrang ’s nachts weg. Wat voor een levensgevoel! Alle dank aan Dr. Lumiani en zijn team.

Uittreksel van onze jameda classificaties

Waardering 1,2
MRI-ondersteunde biopsie
De coördinatie van de afspraak, het overleg en de behandeling waren van een hoog niveau. [...]
Waardering 1,0
Zin in een kliniek? – In de ALTA Kliniek is dit mogelijk!
[...] Ik heb nooit het gevoel gehad dat er geen tijd was om persoonlijke wensen en vragen te behandelen. [...]
Waardering 1,2
Hoge kwaliteit en Professioneel
Korte tijd tussen de afspraak en de behandeling . Zeer vriendelijk personeel. Dr. Lumiani geeft een uiterst competente indruk.
Waardering 1,0
Ervaren aardige behulpzame arts
Dr. Badzies is een arts die de tijd neemt voor de patiënt en die met zijn rustige aard een positief effect op mij heeft gehad. Ik voelde me daar zeer comfortabel, de procedure en de sfeer voelde zeer goed. [...]
Waardering 1,0
Beste beoordeling in elk opzicht
Het is niet vanzelfsprekend om op korte termijn een betrouwbare diagnose te krijgen als basis voor beslissingen over de keuze van de therapeutische opties. De ALTA-kliniek heeft mij in deze situatie de best mogelijke hulp geboden. [...]
Waardering 1,0
MRI-onderzoek prostaat en bekken
[...] Bevoegde behandeling door het secretariaat via de voorbereiding van het onderzoek en MRT. Gevoelige verklaring van het onderzoek. Neemt de angst voor de buis weg. [...]
Waardering 1,0
In de beste handen! Alta Kliniek!
Ik ben zeer tevreden over mijn prostaatonderzoek! Alles verliep soepel. Van de planning, over de ontvangst en de ondersteuning, tot en met de laatste bespreking van alles het beste! [...]
Waardering 1,2
Een nieuwe ervaring
Onaangename onderzoeken kunnen daarom ook pijnloos en in een bijna aangename omgeving worden uitgevoerd. De ATA Clinic is het eerste adres voor prostaat MRI en pijnloze biopsie.
Waardering 1,0
Geweldig!
[...] MRT HWS/BWS. Super verheldering, super personeel - zowel hoffelijk als competent, een absoluut probleemloos onderzoek en een voorbeeldige bespreking van de bevindingen op ooghoogte. [...]
Waardering 1,0
Aanbevolen zonder beperking
Na een snelle afspraak kwam ik voor een MRI onderzoek en de volgende dag voor een biopsie van de prostaat. Ik werd goed geadviseerd en voorbereid. De diagnose werd uitvoerig en vakkundig besproken en beschreven in het rapport. Het hele team is zeer vriendelijk.
Waardering 1,0
Zeer goede kliniek
Zeer competent en toegewijd team van artsen en vriendelijke ontvangst tijdens de poliklinische MRI-diagnose.
Waardering 1,0
Een zeer aan te bevelen en competente gespecialiseerde kliniek
[...] Het personeel en de artsen waren zeer vriendelijk en zorgzaam. Dr. Markus Badzies legde mij de MRT-beelden in detail uit, beantwoordde mijn vragen begrijpelijk en nam er veel tijd voor. [...]
Waardering 1,2
Eersteklas adres voor MRI-onderzoeken
Deze kliniek heeft meer een hotelkarakter dan een kliniek in de gebruikelijke zin. Snel, vriendelijk en competent. Alleen maar aanbevolen!
Waardering 1,0
Mijn weg naar de ALTA Kliniek
Over de beslissing om een MRI-onderzoek te ondergaan in de ALTA-kliniek hoefde ik niet lang na te denken . Het was belangrijk voor mij om een bevinding te krijgen die mij alle veiligheid zou geven. [...]
Waardering 1,0
De Alta Kliniek wordt ten zeerste aanbevolen
Ik was verrast door de vriendelijkheid en bekwaamheid van de artsen en het personeel en zal de kliniek aanbevelen en zo nodig steeds weer terugkomen.
Waardering 1,1
Medische zorg op het hoogste niveau, uitstekend team
In de Alta-Klinik kreeg ik eersteklas zorg vanaf de planning t/m de uitstekende behandeling. Alles werd zeer nauwkeurig en begrijpelijk uitgelegd en geëvalueerd. [...]
Waardering 1,0
Aanbevolen. Veel tijd voor de patiënt.
[...] Al bij de aanmelding straalt alles rust en vakkennis uit. . De tijd die met de behandelende arts en het professionele personeel wordt doorgebracht is meer dan aangenaam en prijzenswaardig. [...]
Waardering 1,0
Zeer bevredigend
De Alta Kliniek wordt in alle opzichten aanbevolen. Om te prijzen zijn: snelle afspraak, zeer aangename sfeer, uitgebreide consultatie zonder tijdsdruk, competente en nauwkeurige behandeling.
Waardering 1,0
Hoge professionaliteit in een aangename sfeer
Ik was in alle opzichten positief verrast. De hoge graag van professionaliteit gecombineerd met een vriendelijke en hartelijke behandeling, hebben mij en mijn vrouw overtuigd en mijn verwachting duidelijk overtreffen. [...]
Waardering 1,2
topteam
Ik ging naar de Alta kliniek om een MRI van mijn prostaat te halen. Het hele proces, van de receptie tot de laatste vergadering, was uiterst vriendelijk en zeer professioneel. De Alta Clinic wordt ten zeerste aanbevolen.
Waardering 1,0
Uitstekende competentie
Zeer bevredigend. Jederzeit zu empfehlen. Aanbevolen op elk moment. Vooral het snelle verloop van het onderzoek inclusief de resultaten!
Waardering 1,0
Volledige lichaam MRT
[...] Er vonden uitgebreide besprekingen plaats over de reeds bestaande voorwaarden. Na de Mrt werden alle bevindingen in detail en zonder tijdsdruk uitgelegd. Hartelijk dank daarvoor. Steeds weer!
Waardering 1,2
Zeer vriendelijke ontvangst en deskundige uitleg van de testresultaten
Die MRT Untersuchung wurde mit deutlichen Erklärungen vorbereitet und das Ergebnis zügig und verständlich durch einen Arzt erläutert. Fragen wurden verständlich für den Laien beantwortet. Ich habe mich zu jederzeit in guten Händen gefühlt! Jederzeit wieder!

Ons FOCUS-keurmerk van aanbeveling

Begeleid als aanbevolen arts 2018 bij de FOCUS Health Doctor Search